Kerst

Als u met kerst geen zin heeft om uren in de keuken te staan dan kunnen wij u ontzorgen! Wij hebben 4 complete menu’s samengesteld welke u kunt afhalen op 24 december. Daarnaast zijn onze delicatessen, antipasti, pasta’s en hoofdgerechten ook los te bestellen! Wij ontvangen graag uiterlijk 22 december uw bestelling.

Kerstpakketten & Relatiegeschenken

Bent u nog op zoek naar een kerstpakket? Met onze heerlijke Italiaanse delicatessen heeft u gegarandeerd een geslaagd pakket!

Wij hebben standaard pakketten maar kunnen ook samen met u een pakket samenstellen vol met Italiaanse lekkernijen. Wij maken deze pakketten in iedere prijsklasse, al vanaf €10,-!

Heeft u interesse?
U kunt ons mailen of bellen voor meer informatie:
E-mail: gaetano@italiaansesmaak.nl
Telefoon: 0252-210425

Of kom gezellig langs in onze winkel om samen de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u liever het jaar gezellig met elkaar afsluiten onder het genot van een lekker hapje en drankje?
Dat kan in ons gezellige restaurant, zowel voor lunch, borrel als diner!

Bestellijst Kerst

Vier de kerst met Da Tano

Ook dit jaar kunt u uw kerstboodschappen weer bij ons bestellen! Wij hebben 4 menu's samengesteld zodat u zelf met kerst niet in de keuken hoeft te staan. Daarnaast kunt u alle producten en delicatessen uit onze winkel bestellen. Hieronder kunt u de bestellijst downloaden en printen. Deze liggen eveneens in onze winkel. Het bestelformulier bevat niet alles, mocht u iets anders wensen te bestellen, dan is dat mogelijk. U kunt dit apart aangeven op het formulier.

Bestellijst Kerst